Nyheter

Trending:


Hvordan velge en godt moden avokado?

Avokado er en allsidig frukt som kan brukes i en rekke retter, fra guacamole til smoothies. I tillegg er avokado, rik på kalsium og kalium, gunstig for hjerte, nervesystem og tarmhelse. Det kan imidlertid være vanskelig å velge en godt modnet avokado, spesielt hvis du ikke er kjent med tegn på modenhet. En godt modnet, spiseklar avokado har en kremaktig, smøraktig tekstur. Her er noen tips om hvordan du velger en godt moden avokado.


Kopi Luwak-kaffen: den sjeldneste (og en av de dyreste) kaffen i verden, laget av avføring fra et dyr.

Kopi Luwak-kaffen, en av verdens mest eksklusive drikker, er brygget av avføringen til et dyr som kalles asiatisk palmesibet. Denne kaffen er kjent for sin unike og særegne smak, som sies å være et resultat av gjæringen som skjer i dyrets fordøyelseskanal. Sjeldenheten til denne kaffen har imidlertid ført til stigende priser og kontroverser angående produksjonspraksis. I dette fotogalleriet vil vi utforske produksjonsprosessen for Kopi Luwak-kaffe og oppdage noen av de interessante faktaene og triviaene knyttet til den.


Dyreassistert terapi: hva er det og hvorfor er det så viktig i omsorgen av syke og mer enn det

Medisinsk praksis utvikler seg for å gi mer og mer plass til den emosjonelle komponenten i helbredelsesprosesser. Dyreassistert terapi passer rett inn i denne nye filosofien. Det er en terapi som bruker husdyr, hovedsakelig hunder av spesifikke raser, som støtte til vanlige tradisjonelle terapier. Dyreassistert terapi brukes på så mange områder: for eksempel er det nyttig for innlagte og langtidspasienter for å forbedre humøret og bekjempe depresjon. Det brukes også til å hjelpe syke barn med å etablere en bedre kommunikasjonskanal med leger. Eldreomsorg er også i ferd med å bli veldig fokusert på dyreassistert terapi Det er allerede vitenskapelig bevist at dyreassistert terapi forbedrer humøret, senker stress og fremmer bedre pasientrekonvalesens, til tross for at det bare er en ledsagende terapi og ikke en faktisk kur.


Paprika på kjøkkenet

Paprika er utmerkede grønnsaker som kan nytes både kokt og rå. Vi kan finne dem i forskjellige typer og farger, og alle med forskjellige egenskaper, fra de søteste til de sterkeste, gule, røde, grønne og oransje, lange eller runde paprika. Alle kan konsumeres på en rekke måter i henhold til smak. I dette galleriet gir vi deg noen tips om hvordan du kan konsumere dem, med noen ideer om hva du kan lage på kjøkkenet. La oss se hvordan du tilbereder dem for å gjøre rettene dine spesielle.


Beste kaffe- og koffeinholdige drikkevareaksjer å investere i Inneholder amerikanske aksjer.

Kaffeindustrien leverer koffein til amerikanere og mennesker over hele verden for å hjelpe dem med å komme seg gjennom sine travle dager. Forbruket, produksjonen og prisen på kaffe har økt jevnt det siste tiåret. Denne trenden med vekst er slotted å fortsette godt forbi det neste tiåret. Selskaper på denne listen er sterkeste (mest koffeinholdige) kaffemerker i verden . Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


10 av de mykeste og mest bedårende kattene

Gjør deg klar til å fordype deg i en verden av kattemykhet og prakt med "10 av de mykeste og mest bedårende kattene." Dette fotogalleriet vil få deg til å forelske deg i de mykeste og mest frodige pelsene Moder Natur har å tilby i katteriket. Hvert bilde fanger essensen av disse sjarmerende rasene, og fremhever deres unike karakter og skjønnhet. La deg fortrylle av disse lodne skapningene og finn ut hvilken av disse søte kattene som kan bli din neste kosekamerat. Fordyp deg i denne visuelle opplevelsen og nyt søte katter!


Storbyferie eller påskefjellet? Strøm eller mat?

Bare fantasien setter grenser for hvordan skjærtorsdag, langfredag og påskeaften skal tilbringes. Vel, fantasien og økonomien.


Lego Bricktales har allerede begynt å feire påsken

Vi er vant til å se påskeprodukter i butikkene nesten fra begynnelsen av året, til tross for at påsken i seg selv ikke er før tidlig i april (rundt to uker unna). Nå klarer ikke Lego Bricktales å vente lenger heller. For spillet har nå introdusert en påskeoppdatering, som gir en rekke nytt innhold, alt med et vår- og påsketema. Via en pressemelding blir vi fortalt at gratisoppdateringen, som er tilgjengelig nå, har lagt til et nytt påskediorama,...


Kjendiser som har flyttet for sine kjære

Kjærlighet kan få oss til å gjøre hva som helst, selv forlate vårt eget land. Bare spør disse kjendisene, som flyttet fra hjemmet til et annet land, for å starte et nytt kapittel med sine kjære. Fra palasser i Monaco til herkapshus i London, sjekk ut hvor disse kjendisene flyttet for sin bedre halvdel.


Solbriller til dame: Dette er årets trender

Solbriller er ikke bare et trendy tilbehør, de er også med på å beskytte øynene. Her finner du solbriller fra merker som Oakley og Ray-Ban.


Fem tegn på at hunden din er stresset

Hvis du er eier av en firbeint venn, er det viktig å forstå når hunden din er stresset, slik at du kan hjelpe den med å føle seg trygg og komfortabel. I dette bildegalleriet vil vi vise deg de vanligste tegnene på at hunden din opplever stress. Du kjenner dem kanskje allerede, men det kan også være noen overraskelser! Bruk noen minutter på å se på disse bildene og lær deg å tolke hundens språk.


Fyll ovnsformen med 3 lag kål – sausen hun heller over kommer til å få gjestene dine til å skrike etter mer

Få ting gjør meg så nostalgisk som en skikkelig god kålpudding. Kålruletter er også en personlig favoritt, men i disse dager spiser jeg det ikke så ofte. Det kan føles komplisert og tungvint å lage ... The post Fyll ovnsformen med 3 lag kål – sausen hun heller over kommer til å få gjestene dine til å skrike etter mer appeared first on Newsner Norsk.


Lucio Boscardin presenterer "Itti", utviklingen av den legendariske "Ciao": bilder

Interessant ny idé fra designeren som forbløffet verden på Italia '90


Våkner du midt på natta? Følg noen tips for å sovne raskt igjen

Det er mange grunner til at vi våkner midt på natten. Stress er den største årsaken, men det kan også avhenge av andre faktorer, som for eksempel en bråkete partner, bekymring for barna, for høy romtemperatur og mye mer. Når det skjer, er det nødvendig å ta i bruk riktig atferd for å unngå å våkne helt, men dette bør ikke tvinges fram. Det finnes ingen spesifikke teknikker for å sovne igjen etter å ha våknet midt på natten, men vi kan absolutt gi retningslinjer som kan hjelpe deg, først og fremst for å ikke våkne. Denne atferden er nødvendig, men det er også ting du bør unngå å gjøre før du legger deg. En god natts søvn er avgjørende for en god dag, så vær forsiktig og følg rådene våre.


I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.

I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: ...


Fra Naomi Campbell til Emilia Clarke: stjerner på Schiaparelli-festen i London.

Maison Schiaparelli feiret åpningen av sin nye butikk i varehuset Harrods London med en cocktail og middag arrangert av kreativ direktør Daniel Roseberry og administrerende direktør i Schiaparelli, Delphine Bellini. Blant gjestene til stede, alle med klær fra Schiaparelli; skuespiller Joan Collins, modell Naomi Campbell, skuespillerinner Emilia Clarke, Naomie Harris, Ruth Wilson, Gwendoline Christie, sanger Pixie Lott og sosialite Sabine Getty. Fremtredende representanter for mote- og luksusindustrien som Ib Kamara, fotografen Juergen Teller, fotografen Nadine Ijewere, modisten Stephen Jones, fotografen Rafael Pavarotti, fotografen Campbell Addy og andre var også til stede.


Trender på Bing: Utforsk de mest populære navnene på Bing.

Hvis du ønsker å lære om aksjer og fond som trender blant millioner av mennesker, se ikke lenger enn Bing. Vi har samlet en liste over de mest populære spørsmålene blant Bing-brukere for å hjelpe deg med å holde deg foran kurven. Fra teknologiaksjer med høy vekst til bærekraftige energiselskaper dekker listen vår et mangfoldig utvalg av bransjer og investeringsstrategier. Utforsk disse populære investeringene og få verdifull innsikt i det...


Hvorfor mister katter ting? Tre mulige årsaker

I dag skal vi utforske kattens nysgjerrige atferd når det gjelder å dytte, trekke eller slippe gjenstander i huset. Katter er veldig intelligente dyr og overrasker oss ofte med sin uforutsigbare atferd, men det er noen vanlige grunner til at katter kan miste ting. I dette fotogalleriet vil vi undersøke tre mulige grunner til at katter mister ting: nysgjerrighet, rovdyrinstinkter og oppmerksomhetssøkende. Gjennom en serie fascinerende fotografier vil vi oppdage hvordan katter oppfører seg når de prøver å tilfredsstille disse behovene. God fornøyelse med visningen!


Smaken av Italia: oppdag Emilia Romagna, hjemstedet til lasagne, tortellini og ragù

Italienerne er et folk av kunstnere og geniale hoder, sjøfarere og forfattere, men de er også verdensberømte for sitt kjøkken. Folk snakker ofte om "det italienske kjøkken", men i virkeligheten er det mer korrekt å si at det italienske kjøkkenet er mer regionalt. Hvert enkelt område på halvøya har sine egne kulinariske tradisjoner, ofte nidkjært bevart fra generasjon til generasjon. I så måte er Emilia Romagna et av de områdene i Italia hvis mat er best kjent internasjonalt. Lasagne, tortellini, desserter og mer, - her er et dykk inn i underverkene til "the cuisine" fra Emilia Romagna.


Smarttelefonen din kan ta livet av deg - bokstavelig talt

Betale regninger, arrangere middag med venner eller finne kjærlighet - alt som bare er ett klikk unna. Teknologiske fremskritt har gjort livet enklere, og smarttelefoner er et perfekt eksempel på dette. I dag kan vi utføre mange oppgaver virtuelt, og som følge av dette har vi blitt stadig mer avhengige av telefonene våre. Ikke bare stoler vi på at de skal holde oss oppdatert på det som foregår rundt om i verden og kommunisere med mennesker, men mange av oss har også utviklet et menneskelignende bånd til telefonen. Med en slik positiv innvirkning i våre liv, er det lett å overse de skadelige effektene av for mye bruk av smarttelefoner. Fra å bli utsatt for stråling og bakterier, til effektene på vår psykiske helse, kan for mye bruk av mobiltelefoner og smarttelefoner faktisk føre til alvorlige helseproblemer. Klikk gjennom galleriet og se om du har opplevd noen av symptomene.


MATKURS OG VINKURS: Eksklusive toppviner fra Tyskland med utsikt over hele Oslo

Bistro Tolvte på toppen av Munch-museet viser sin strålende matlaging til viner fra fire av de aller beste produsentene i Tyskland.


Fashion Trust US Awards, bilder av arrangementet

Fashion Trust US, den ideelle organisasjonen som arbeider for å finansiere og fremme unge designtalenter, arrangerte sin første prisutdeling tirsdag kveld på Los Angeles, og delte ut designpriser i seks kategorier.


Ta en titt på den gule iPhone 14 Plus

Apple har laget en rekke forskjellige fargealternativer for iPhones gjennom årene, men som en del av den nyeste iterasjonen av enheten, iPhone 14, har tech-giganten lansert en ny farge. Og denne er mildt sagt iøynefallende. Den kommer i knallgult, og vi har fått tak i denne nye versjonen av iPhone 14 Plus, som er i fokus i vår nyeste episode av Quick Look. Husk å sjekke ut videoen nedenfor for å se om denne fargen er noe for deg.


Nyttige tips for å redusere vannbruken

Det er mange måter å gjøre en forskjell når det kommer til vannbruk i sommer og resten av livet ditt!


Oppdag de beste destinasjonene for blomsterelskere

Slutten av vinteren tar med seg skjønnheten og magien til våren. Blomstrende blomster gjør virkelig fantastiske landskap som ser ut til å tilhøre sider i en historiebok. Turister strømmer fra hele verden for å observere og sette pris på vårblomster. Ta en titt gjennom følgende galleri for å oppdage de beste destinasjonene for blomsterelskere.


Peanøttsmør: noen oppskrifter å prøve

Peanøttsmør er en fast vare i mange husholdninger, og med god grunn! Det er allsidig, deilig og fullpakket med proteiner. Men noen ganger kan vi bli sittende fast i et spor med måten vi bruker det på. Peanøttsmør er en allsidig ingrediens som kan brukes i en rekke oppskrifter. Fra søtt til salt, det er uendelige muligheter når det gjelder å innlemme peanøttsmør i måltider. Derfor har vi satt sammen en liste med fem forskjellige oppskrifter du kan prøve med ditt favorittglass med peanøttsmør.


Ikke-verbal kommunikasjon: hva sosial avstand sier om forholdet mellom mennesker

Når vi samhandler med mennesker, sender vi også utilsiktet meldinger gjennom kroppsspråket vårt, for eksempel gester, tonefall, fotstilling, blikk, og til og med avstanden vi holder til den andre personen. Faktisk er territorialitet instinktivt hos mennesker, og vi prøver, selv uten å være klar over det, å avgrense vårt private område. Dette endres åpenbart avhengig av tilliten som eksisterer mellom to samtalepartnere. Denne avstanden, selv sett utenfra, sier mye om forholdet mellom to mennesker. Men hvilken avstand tilsvarer egentlig en bestemt type relasjon? Svaret kommer fra Focus, som har forsøkt å identifisere de ulike gradene av forholdet mellom fysisk avstand og tillit.


Hvorfor feirer vi påske?

Nå er snart påsken her igjen, men vet du hvorfor? Her får du kortversjonen.


Drivhus: Utnytt plassen med denne innredningen

Eier du allerede drivhus eller planlegger du å kjøpe? Vi tipser om hvordan du innreder med hyller og tilbehør for best utnyttelse av plassen.


Snøleoparden: et vakkert dyr i fare for utryddelse. Interessante fakta om dette vakre kattedyret

Snøleoparden (Panthera Uncia) er et kattedyr som er hjemmehørende i fjellkjedene i Sentral-Asia: det første eksemplaret ble beskrevet i 1775 og var et eksemplar fra Kopet-Dag-fjellene, på grensen mellom Turkmenistan og Iran. Denne vakre katten er preget av en tykk pels hvis farge varierer fra lysegrå til krem: sammenlignet med den vanlige leoparden er snøleoparden mindre og veier fra 25 kg (hunner) opp til 75 kg i noen spesielt store hanneksemplarer. Snøleoparden er kjent for å være et veldig sjenert og hemmelighetsfullt, men samtidig fascinerende dyr: dessverre truer flere faktorer dens overlevelse. Her er noen interessante fakta om dette fantastiske kattedyret.


Fantastisk dyreliv som er drevet til utryddelse

Utallige pattedyrarter er blitt utryddet siden 1500-tallet, ifølge International Union for Conservation of Nature. Det kommer nok ikke som en overraskelse at det er mennesker som har forårsaket mye av dette. Det som er mer oppsiktsvekkende er alle artene som har forsvunnet i løpet av de siste 100 årene. Bla gjennom galleriet, og ta en titt på de utryddede artene vi aldri vil se igjen.


Topp måltid kit selskaper å se på Inneholder amerikanske aksjer.

Måltidssett er esker med forhåndsmålte ingredienser for å fullføre fulle oppskrifter som blir sendt hjem til deg sammen med oppskrifter og tips. Derfra lager du noen av de enkleste middagene uten å måtte gå til matbutikken. Uansett hvilken type diett du følger, tilbyr måltidsleveringstjenester varierte alternativer, måltidssett kan komme så ofte du vil. Måltidssettselskapene på denne listen har et stort antall brukere. Denne listens ytelse...


DAGENS RETT: Det blir god fredagsstemning med dette på menyen

Vi går for en rett med svinefilet som kan virke litt omstendelig denne fredagen. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.


Elektrisk grill: Disse gjør de best i test

En elektrisk grill kan gi deg mye fleksibel grillglede for lite penger. Vi har funnet de aller beste!


Er du fargeblind? Finn det ut ved å ta testen vår!

I 1917 fant den japanske legen Shinobu Ishihara opp en test for å fange opp fargeblindhet. Dersom man er fargeblind har man problemer med å se visse farger. Testen innebærer at man skal kjenne igjen ulike former som består av små sirkler i forskjellige farger. Vi har laget en lignende test som du kan ta nå! Hvis ikke du klarer å svare på spørsmålene i testen, kan det bety at du ikke klarer å se visse farger. Dersom dette er tilfelle, bør du bestille time hos øyelegen. De korrekte svarene for denne platen er: 7, 13, 16, 8, 12 og 9 (fra venstre til høyre). Testene inneholder også bokstaver og ulike figurer som er formet som dyr og diverse objekter. Lykke til!


Pannelugg er tilbake: hvordan kjendisene rocker den nye hårtrenden

"Baby bangs" har blitt stadig mer fasjonable. Flere kjendiser har adoptert denne frisyren, som i noen tilfeller har blitt stjernenes varemerkeutseende! Sjekk ut de forskjellige typene pannelugg som brukes av stjernene, og bli inspirert!


Frida Kahlo-utstilling avslører mindre kjente sider ved kunstnerens liv

Frida Kahlos kulturelle innflytelse er fortsatt svært viktig i verdenskunsten i dag. Nesten 70 år etter hennes død blir hennes tenkemåte og verkene hennes fortsatt husket av museer over hele verden. Utstillingen "Kahlo Without Borders" vises for tiden i USA på MSU Broad Art Museum ved Michigan State University i East Lansing, Michigan. Dette nye verket viser bilder av den meksikanske maleren Frida Kahlo da hun var innlagt på sykehus på grunn av ryggproblemer og amputasjon av høyre ben. Fascinerende, mystisk, ikke surrealistisk, men virkeligheten i hennes personlige virkelighet: det er fortsatt mye å oppdage om den meksikanske maleren som fortryllet verden.


De tragiske dødsfallene til berømte motedesignere

Mote er en tøff bransje. Den er markedbasert både på forbindelser og et stadig skiftende skjønnhetsideal. Når det er sagt, har det vært mange motepionerer som har klart å utmerke seg i bransjen, til tross for vanskelighetene. Dessverre ser det ut til at disse pionerene ofte møter en tragisk slutt, der mange har gått bort på spesielt triste og merkelige måter. Designere har blitt skutt, bukket under av sykdommer og flere døde under mystiske omstendigheter. Klikk videre for å møte designerne som døde på spesielt tragiske måter.


Løper katten din bort fra hagen? Følg disse tipsene, og han vil aldri stikke av igjen!

Katter er dyr som elsker å utforske og ha det gøy utendørs, men deres nysgjerrige og eventyrlystne natur kan utgjøre en viss risiko, spesielt hvis de bor i et hjem med hage. Utilsiktede rømninger kan forårsake skade på naboenes eiendom, skape farlige situasjoner for katten selv og utgjøre en trussel mot dyrelivet. Det finnes imidlertid flere effektive løsninger for å beskytte katten din mot å rømme fra hagen. Dette fotogalleriet gir deg en oversikt over noen av alternativene som er tilgjengelige for å forbedre sikkerheten i hagen din og gjøre katten din lykkelig og fornøyd uten å måtte rømme. Å beskytte katten din mot risikoen ved å rømme fra hagen er viktig for dens velvære og sikkerheten i omgivelsene, så ikke nøl med å følge tipsene våre for å sikre maksimal beskyttelse og sikkerhet for ditt kjære kjæledyr.


8 afrodisiakum for en middag med litt mer krydret smak

Har du invitert noen spesielle til middag og leter etter en idé for å tilføre måltidet litt lidenskap ? I dette fotogalleriet utforsker vi åtte afrodisiakum, eller matvarer som kan øke lysten eller "kjærlighetsgleden" når de konsumeres. Disse matvarene har både psykologiske og fysiologiske effekter, og kan bidra til å vekke lidenskap og forbedre ytelsen under dyna. Noen matvarer er kjent for å ha disse egenskapene, mens andre har avgjort mindre av denne effekten: fra østers til havre, fra asparges til honning, her er åtte afrodisiakum for en lidenskapsfylt middag. (kilde: lifegate)


Fører og samboer stanset med to i promille – hadde barn på fanget

Både fører og den kvinnelige samboeren blåste til over to i promille. På fanget hadde kvinnen et lite barn.


Å ha mye penger gjør deg til en lykkeligere person: en vitenskapelig studie bekrefter dette

Hvor mange ganger har vi ikke hørt uttrykket "hvis jeg hadde mye penger, ville jeg ikke hatt noen problemer og vært lykkelig"? Og hvor mange ganger har vi i stedet blitt fortalt at penger ikke skaper lykke? Men hvem har rett? Ifølge en studie som nettopp er gjennomført, gjør penger faktisk lykke, innenfor visse grenser. Faktisk analyserte vitenskapen humøret til amerikanske arbeidere gjennom dagen, og resultatene viste at de som tjente høy lønn var mer fornøyde og fornøyde med livet enn de som tjente mindre. Forskerne startet fra forskjellige baser, men kom til de samme konklusjonene, selv om de til slutt innrømmet at penger ikke er den eneste måten å være lykkelig på.


Katten min har mistet appetitten: her er mulige årsaker

Kjæledyrets velvære og fysiske helse er en prioritet for mange mennesker, og en kilde til enormt stress hvis man oppdager at noe er galt. Å se at kjæledyret er sykt, ikke spiser eller leker, vil absolutt bekymre alle eiere. Spesielt for katter, som ikke har den uttrykksfulle kraften til hunder, er det ofte vanskelig å fortelle om noe er galt. Selv om den plutselig slutter å spise, er det kanskje ikke noen åpenbar ytre årsak, så det er vanskelig å forstå hva du skal gjøre. Årsakene til at en huskatt slutter å spise kan være mange, så ikke bekymre deg. Vi har bestemt oss for å vise deg de viktigste grunnene. På denne måten, hvis du merker at dette er et problem, så vil du kunne reagere raskt og håndtere problemet.


Svisker: hvorfor er de bra for deg?

Svisker er en populær snack elsket av mange. Ikke bare er de deilige, men de er også utrolig næringsrike. Kanskje ikke alle vet at svisker faller inn i kategorien tørket frukt, ettersom de har mistet det meste av vannet. Svisker er en utmerket kilde til fiber, vitaminer og mineraler som er avgjørende for å opprettholde god helse. Faktisk inneholder en porsjon svisker 3 gram fiber, som er 12 prosent av det anbefalte daglige inntaket. Så hvis du leter etter en sunn og deilig matbit, trenger du ikke lete lenger enn svisker! Her er noen fordeler.


MATKURS OG VINKURS: Smak og sammenlign en rekke spennende årganger fra Chianti Classico

Denne kvelden får du smake 10 forskjellige årganger av klassikeren Fontalloro fra Felsina, helt tilbake til 1990.


Moncler for Alicia Keys: kolleksjonen og kampanjen, bilder

Med sin første Moncler-kolleksjon tar Alicia Keys oss til stedet der drømmer blir til. Inspirert av New York, men laget for en global scene, fanger plaggene energien, håpet og optimismen i byen gjennom de feiende silhuettene og dristige fargene på 1990-tallet. Alicias estetikk for denne kolleksjonen kombinerer det maskuline og det feminine i en androgyn og kjønnsnøytral kapsel. Spesielt er det Manhattan på slutten av 1990-tallet - håpets vugge, pre-millenial og fargerik gatestil - som direkte påvirker kolleksjonens stil. Sterke og sprudlende fargetoner som grønn, rød og lilla pop karakteristisk for Alicia vises på bevisst overdimensjonerte sporty silhuetter med tilbehør med nylonbøttehatter , topper i amerikansk stil og mikro-t-skjorter. Det er en livlig, men likevel sensuell garderobe.


Utrolig skittent: disse gjenstandene er mer "farlige" enn toalettsetet

Hvis du måtte tenke på hva som er det skitneste stedet eller gjenstanden i hjemmet ditt, hva ville du svart? Toalettet? Kanskje dusjen, eller under sofaen eller hvitevarene, og du ville delvis ha rett. Dette er imidlertid ikke hele sannheten. Noen amerikanske undersøkelser har faktisk vist, gjennom vitenskapelige studier, at visse gjenstander i alles hjem faktisk er skitnere og mer forurenset enn toalettet eller gulvene. Tenk for eksempel på hvor ofte vi tar på visse gjenstander, kanskje så snart vi kommer hjem, uten å rengjøre dem, og deretter legger dem bort igjen. Du vil aldri tro hva du kommer til å se. Disse gjenstandene er virkelig skitnere enn toalettene våre, vær oppmerksom.


Dette er de mest kaloririke matvarene

En kalori er en enhet som brukes innen ernæringsfysiologien for å måle mengden energi du får fra kostholdet ditt. Vekttap skjer når du forbrenner flere kalorier enn du spiser, og motsatt fører det til vektøkning når du spiser flere kalorier enn du forbrenner. Når det er sagt er alles kaloribehov forskjellig. Det varierer i henhold til kjønn, alder, vekt og trenings- og kondisjonsnivå. Et ungt barn trenger for eksempel færre kalorier enn en voksen, og en idrettsutøver trenger flere kalorier enn noen med en stillesittende livsstil. Men antall kalorier er ikke det eneste man bør ta i betraktning når man tenker på kosthold. For å fastslå om en type mat er bra for deg, er det viktig å vurdere matens totale ernæringsverdi. Nedenfor finner du de mest kaloririke matvarene i matbutikkene våre.


De 4 dyreste klokkene i verden

Klokken har alltid vært et symbol på luksus og prestisje, og for noen representerer den en verdifull investering. I dag presenterer vi deg de fire dyreste klokkene i verden, valgt av luxe.digital. I denne eksklusive samlingen presenterer vi fire av verdens dyreste og mest verdifulle klokker, valgt ut av det anerkjente digitale luksusmagasinet luxe.digital. Hver klokke i dette fotogalleriet er et mesterverk av design og teknikk, laget av materialer av høyeste kvalitet og utstyrt med eksepsjonell funksjonalitet. Er du klar til å beundre disse sanne juvelene innen urmakeri? La oss sammen oppdage detaljene i disse fire utrolige klokkene.


Studie: Derfor kan koffein være bra for helsen

– Disse funnene gir oss verdifull innsikt, sier hovedforfatter bak studien.