Mat og drikke

Trending:


DAGENS RETT: Det kan bli dette om de yngste står for middagen i dag

Pølser fra grillen kan serveres med annet enn brød eller lompe. Denne kombinasjonen er alltid populær blant barn i alle aldre.


GUIDE: Lag din egen saft av syriner fra hagen eller blomster fra naturen

Det er utrolig hvor mye bedre hjemmelaget saft smaker enn den du kjøper i butikken.


Turskjørt til dame: Årets trendplagg til fjellturene

Utforsk naturen med stil og komfort i et turskjørt for damer. Velg blant populære skjørt som Lomsheim fra Stormberg eller Concord fra Amundsen.


Advarer om grillkjøttet hos Rema 1000, Kiwi og Extra: – Vi er utrolig lettlurte

Kjendiskokk Eirik Lillebø advarer mot triksene som gjør at du betaler kjøttpris for vann.


Hud som ikke brunes i sola, hvordan stimulere melanin

Når vi snakker om soling, er det uunngåelig at vi først og fremst snakker om melanin, et pigment som produseres av visse celler i menneskekroppen, hovedsakelig i overhuden, som også har en fotobeskyttende funksjon. Melanin beskytter mot de negative effektene av solstrålene og beskytter huden mot konsekvensene av oksidativt stress. Å vite hvordan man stimulerer melanin betyr å kunne forberede huden din på sommeren og soling. En av de viktigste måtene å stimulere melaninproduksjonen på, er å stole på visse matvarer, som inneholder næringsstoffer som bidrar til å stimulere den. Men det er ikke alt.


Noen tenker at norske kvinner og menn er helt likestilt. Virkeligheten er en annen

Norge sees som en ledestjerne innen likestilling, og vi liker å klappe oss selv på skulderen for nettopp dette. Realiteten at vi har et godt stykke igjen før vi oppnår reell likestilling her til lands.


Menns emosjonelle behov i et forhold (og hvordan imøtekomme dem)

Det snakkes mye om emosjonelle behov generelt, men utgjør de forskjell mellom menn og kvinner? Vel, ifølge eksperter gjør noen av dem det. Men, i motsetning til kvinner, blir menns emosjonelle behov ikke like ofte diskutert. Selvfølgelig er noen av behovene deres lignende de til kvinner, men det er noen få forskjeller når det gjelder ting som får menn til å føle seg elsket og tilfredse i et forhold. I dette galleriet dykker vi ned i menns emosjonelle behov og hvordan du kan imøtekomme dem, slik at dere begge kan ha et mer tilfredsstillende forhold.


MATKURS OG VINKURS: En helaften for deg som elsker smaken av Italia

Bli med når de deilige vinene fra Castello di Meleto møter det italienske kjøkkenet på Di sotto, og serverer deg en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.


Frankrikes berømte klosterøy feirer 1000-årsjubileum

Ved høyvann ser Mont-Saint-Michel ut til å stige rett opp av havet ved kysten av Normandie. I år er det 1000 år siden klosterets grunnsteinen ble lagt ned.


Kronisk betennelse, noen av de verste matvarene som kan forårsake det

Kronisk betennelse kan skyldes mange faktorer, blant annet en stillesittende livsstil, stress og noen ganger et ubalansert kosthold.I disse tilfellene kan visse matvarer være spesielt skadelige for organismen. Spesielt hvis de inntas i store mengder og over lengre tid, kan disse matvarene forårsake betennelser som påvirker helsen på lang sikt.I dette fotogalleriet kan du se noen av de verste matvarene som kan forårsake kronisk betennelse, og finne ut hvorfor de bør unngås for å holde kroppen frisk.


Menn som hater regnbuer

Hva er det med Pride som gjør godt voksne mennesker så usikre på seg selv?


Hekksaks: Testene sier disse hekktrimmerne er best

Med en god hekksaks eller hekktrimmer blir det å klippe og beskjære hekken din mye enklere. Vi har samlet variantene som er best i test.


Nyt italiensk mat og vin i en stemningsfull omgivelse.

Drøm deg bort til vakre Italia. Med italiensk mat, vin, atmosfære - og ikke minst en italiener med enorm vinkunnskap, blir dette en minnerik aften du sent vil glemme.


«Barbie»-filmen skapte verdensmangel på rosa maling

Produksjonsdesigneren sier at verden gikk tom for rosa maling da de lagde filmsettet til den kommende «Barbie»-filmen.


Hvilken hunderase bør du velge, basert på stjernetegnet ditt?

Å velge hund kan være krevende, men du kan gjøre beslutningen mye lettere ved å lære om hvilke raser som passer best til ditt stjernetegn. Hvis du sjekker stjernetegnet til noen du dater, hvorfor ikke finne ut om du og din livslange firbente venn også passer sammen? Klikk gjennom for å se noen av de beste potensielle valpene i henhold til tegnet ditt.


Dette kan du lære av introverte

Innadvendte (introverte) personer, blir ofte fortalt at de trenger å være mer utadvendte (ekstroverte), at deres naturlige måte å være på ikke bidrar til et vellykket eller tilfredsstillende liv - bare se på alle de utallige guidene som prøver å "hjelpe". Men der fremstår det å være introvert som et problem som må løses, noe som noen ganger kan være altfor overbevisende i en verden som ser ut til å belønne det å hevde seg fremfor å finne verdier i mer stille refleksjon. Den virkelige forskjellen mellom ekstroverte og introverte knytter seg mest til hvordan de lader seg opp batteriene. De som finner ny energi ved å være alene, har faktisk mange virkelig verdifulle trekk som fungerer godt i parforhold, arbeid og den generelle kvaliteten i livet, men som blir for lite verdsatt. Klikk gjennom for å se hva ekstroverte kan lære av introverte.


Mystiske og fascinerende steder å utforske

På denne utrolige reisen tar vi deg med til en rekke ekstraordinære destinasjoner som er gjennomsyret av gåtefullhet og sjarm. Fra eldgamle arkeologiske steder til noen av de mest avsidesliggende og særegne stedene på jorden - disse seks mystiske stedene vil trollbinde deg og gi deg lyst til å utforske hver eneste bortgjemte krok. Gjennom stemningsfulle fotografier tar vi deg med på et tidløst eventyr der fortiden flettes sammen med nåtiden og det mystiske blandes med det fascinerende. Gjør deg klar til å fordype deg i den gåtefulle skjønnheten til disse stedene og la deg fengsle av deres mystiske og unike atmosfære.


De kongelige: Hvem hadde den vakreste brudekjolen?

Alle ønsker seg et perfekt bryllup, og en vakker brudekjole er viktig for å kunne oppfylle denne drømmen - men den kan være vanskelig å finne! Disse kongelige brudene har på en eller annen måte klart å få alt de ønsket seg, både en eventyrlig dag og en nydelig kjole. Her er de vakreste kongelige brudekjolene til bl.a. Kate Middleton og prinsesse Victoria av Sverige.


Horoskopsmote, de beste antrekkene til hvert stjernetegn

Hvert stjernetegn har sine unike egenskaper. Kvinner i krepsens tegn er mer romantiske, Væren er utadvendt og så videre. Disse egenskapene kan også relateres til klesstilen, og hva som passer til den enkelte. Sjekk ut dette galleriet for å finne ut hvilken stil som passer deg best ut ifra stjernetegnet ditt!


Minimalistiske triks som hjelper deg å rydde opp i rotet

Leter du etter måter å forenkle livet ditt på? Se ikke lenger. Disse minimalistiske triksene vil gjøre livet ditt lettere. Klikk gjennom galleriet og begynn å maksimere livet ditt i dag.


Hvordan spare penger i huset om sommeren

Sommeren er her, og det er på tide å spare litt penger. Nettopp, glem de store utgiftene, nå er det sesongen for å spare, om det er til et studie, ny bil eller boliglånsbetaling. Hvis du har varme somre, kan det være lett å bare slå på klimaanlegget og la det stå på hele dagen. Imidlertid kan det bli ganske kostbart å holde seg avkjølt om sommeren. Når det er sagt, det er mange måter å spare penger på om sommeren. Det kan kanskje høres kjedelig ut for noen, men å spare penger om sommeren kan faktisk være ganske morsomt. En stor del av sparing kommer med å administrere budsjettet. Start med å lage et sommerbudsjett hvor du kan organisere besparelsene dine, for sesongen der vi pleier å bruke mest. Sparing om sommeren kan hjelpe deg med å sette en ny standard for å administrere penger. Hvis du er uheldig å havner i en økonomisk krise, har du kanskje allerede erfaring med å få pengene tilbake. Nå for tiden kan vi nyte vifter og klimaanlegg, men tilbake i 1960 hadde bare 12% av amerikanske boliger klimaanlegg. Moderne familier kan oppnå halvparten av sine besparelser på klimaanlegg, men det er absolutt andre mer økonomiske måter å holde seg avkjølt på. Med alt dette i tankene, klikk gjennom for den ultimate veiledningen for å spare penger i sommermånedene. Med alt fra nedkjølende iskalde drinker til økonomiske fordelere med sommerfestivaler, vil denne listen med pengebesparende ideer gi deg mange ideer. Tross alt trenger ikke det å spare penger om sommeren å være et ork. Les mer om det ukjente potensialet i å holde lommene fylt gjennom den varmeste sesongen.


Den ideelle lønnen for å være lykkelig? Vitenskapen avslører det

Lykke er et mål vi alle ønsker å oppnå i livet, men det er ett spørsmål vi ofte stiller oss selv: hvilken lønn vil virkelig gjøre oss lykkelige?I dette fotogalleriet utforsker vi vitenskapelig forskning som har forsøkt å besvare dette spennende, men komplekse spørsmålet. Vi vil finne ut hvordan vitenskapen har undersøkt sammenhengen mellom lønn og lykke.Gjør deg klar til å oppdage hvilke inntektsnivåer som er forbundet med større velvære og forstå hvordan penger kan påvirke vår lykke.


Apple lanserer AR-briller

Tek-giganten Apple har presentert et nytt produkt: Briller som blander virkelighet og virtuell virkelighet.


I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.

I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: ...


Maiskaker trekkes fra markedet etter funn av insektmiddel i maisparti

Det er gjort funn av insektmiddelet klorpyrifos i et parti mais som er ingrediens i Friggs maiskaker chiafrø og havsalt. Maiskakene trekkes fra markedet.


Stueplanter som ikke trenger lys

Stueplanter er effektive luftrensere og gir hjemmet en avslappende og koselig atmosfære. Mange potteplanter trenger imidlertid mye lys, så det kan være et problem å ha dem i huset.Heldigvis finnes det noen planter som trives uten mye lys. Disse plantene er en fin måte å forbedre hjemmets utseende på, samtidig som de renser luften og gir deg litt grønt i hverdagen, selv når det er lite lys.Her er 10 eksempler på stueplanter som ikke trenger lys.


Digital sårbarhet som rammer de aller mest sårbare

Det er helt hjerteskjærende at en teknisk feil kan ha fått store konsekvenser for sårbare barns liv.


Fem raske ideer til middag

Å tilberede en rask middag til familien eller gjestene dine kan virke som en krevende oppgave, men i enkelheten til noen oppskrifter finner vi de beste løsningene. Lite tid til å forberede seg, lite lyst til å begynne å lage mat på grunn av sommervarmen, men vi ønsker ikke å gi avkall på smak og gjøre et godt inntrykk på gjestene våre. I dette galleriet har vi samlet fem enkle og appetittvekkende middagsoppskrifter med ingredienser som er lette å finne, og som vil hjelpe deg på sommerkveldene.


Fra Naomi Campbell til Claudia Schiffer, hvem var 1990-tallets supermodeller.

De ble fotografert av datidens største fotografer, de gikk på verdens catwalker for de største motedesignerne. De er 1990-tallets supermodeller, som fikk millioner av mennesker til å drømme, ikke bare på grunn av deres glamour, men også på grunn av deres personligheter og privatliv. Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Kate Moss... er bare noen av navnene på disse berømte super top model som markerte en epoke. La oss finne ut hvilke som var de mest kjente.


Er hunden din smart? Det kan denne rangeringen over intelligente hunderaser fortelle deg

Hunderaser er oppdelt i alle typer kategorier for å hjelpe eiere å avgjøre hvilke rase som passer best for dem. En av disse kategoriene er intelligens, noe som kan være nyttig når du leter etter en arbeidshund, eller av andre årsaker. Nettstedet Dog Breeds List rangerer raser ut i fra dyrenes evne til å forstå og adlyde på første kommando. For eksempel trenger de som er blant topp 10 færre enn fem gjentakelser og adlyder på første kommando 95% av tiden. Klikk gjennom galleriet og finn ut hvordan din beste venn gjør det på rangeringslisten.


Fordelene med basilikum som du kanskje ikke visste om

I denne oversikten utforsker vi de ekstraordinære egenskapene til basilikum, en aromatisk plante som ikke bare kan brukes på kjøkkenet. Basilikum tilfører nemlig ikke bare et friskt pust til rettene våre, men har også en rekke helse- og velværefordeler. Oppdag hvordan basilikum kan forbedre fordøyelsen, fremme beinhelse, lindre stress, styrke immunforsvaret og mye mer. Gjør deg klar til å oppdage de ekstraordinære egenskapene til denne allsidige planten og hvorfor basilikum fortjener en spesiell plass i hverdagen din.


Beste kaffe- og koffeinholdige drikkevareaksjer å investere i Inneholder amerikanske aksjer.

Kaffeindustrien leverer koffein til amerikanere og mennesker over hele verden for å hjelpe dem med å komme seg gjennom sine travle dager. Forbruket, produksjonen og prisen på kaffe har økt jevnt det siste tiåret. Denne trenden med vekst er slotted å fortsette godt forbi det neste tiåret. Selskaper på denne listen er sterkeste (mest koffeinholdige) kaffemerker i verden . Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


Grunner til at folk ikke liker deg (noen er din skyld)

Har du noen gang spurt deg selv hvorfor folk ikke liker deg? Eller har du noen gang hatt følelsen av at alle hater deg? Selv om dette sjelden stemmer med virkeligheten, kan det noen ganger føles slik. Selvfølgelig vil ikke alle like deg, akkurat som du ikke vil like alle andre. Vi er mennesker, vi har våre ulikheter, uforenligheter og selvfølgelig fordommer. De konkrete grunnene til at folk ikke liker deg kan variere, men selv om du kanskje ikke ønsker å endre grunnene som ikke er din feil, kan det være lurt å gjøre noe med de som er det. Klar for litt (potensielt vanskelig) selvanalyse? Klikk videre.


PowerToys: Microsoft legger til genial Mac-funksjon i Windows

I lang tid har Windows-brukere etterspurt alternativet som er standard på Mac. Og nå er det endelig her: Du kan se filer i Windows uten å åpne dem.


UKENS DRINK: Bruk løvetann til noe veldig godt og leskende

Lager du løvetannsirup av det forhatte "ugresset" - får du garantert en ny opplevelse.


Fengsler rundt om i verden: Hvilke land har flest innsatte?

Fengsling er en realitet i mange land rundt om i verden, og antallet fanger kan variere sterkt fra land til land: men hvor mange fanger er det i de ulike landene? I denne artikkelen vil vi, ved hjelp av data fra statista.com, fokusere på de åtte landene med de største fengselspopulasjonene i verden, og tilby en omfattende og detaljert oversikt der dataene på antall fanger i hvert av disse landene frem til desember 2022 vises. Takket være dette fotogalleriet vil du bedre kunne forstå situasjonen globalt og trekke dine egne konklusjoner om et svært relevant tema, med tanke på at dette er data og tall i stadig endring.


Hva er omsorgssvikt?

Barn har rett til en oppvekst med trygge rammer, men ikke alle voksne klarer å gi den omsorgen, tryggheten og sikkerheten barn trenger hjemme. Her lærer du om hva omsorgssvikt er og hvordan du kan hjelpe.


Tegn på at du har dårlige holdninger (og hva du kan gjøre med det)

Selvfølgelig, vi har alle våre særegenheter, og vi har definitivt gode og dårlige dager. Men holdningen vår i livet – mot oss selv, andre mennesker og verden generelt – spiller også en stor rolle i hvordan vi føler oss og hvordan andre oppfatter oss. Noen ganger kan vi til og med ha et holdningsproblem uten engang å være klar over det.I dette galleriet kan du lese mer tegnene som kan tyde på at du har en dårlig holdning, samt stegene du kan ta for å fikse problemet. Klikk videre for mer.


Verdens dyreste iskrem: hvorfor den er verdt mer enn 6 000 euro

Finnes det mennesker i verden som elsker iskrem så mye at de er villige til å bruke sommerferiepengene sine på det? I så fall vil du absolutt ikke gå glipp av en kule av iskremen som har vunnet tittelen verdens dyreste.Sertifisert av Guinness World Record, går rekorden til det japanske selskapet Cellato, som har laget en iskrem, kalt Byakuya, som koster hele 873 400 japanske yen (5469 pund; 6696 dollar) per porsjon.Årsaken til de høye kostnadene er de ekstremt sjeldne ingrediensene av ekstremt høy kvalitet. Spørsmålet gjenstår hvem som kan betale så mye for iskrem.


Oppdag verdens mest imponerende fjellparadiser

I alle verdenshjørner finnes det fantastiske landskap som alle reiselystne drømmer om. Mange landskap består av naturlige fjellunderverk, og er populære blant de fleste. De kan være utrolig vakre og fascinerende. For klatrere er det en opplevelse å bestige disse fjelltoppene, og andre naturelskere kan også nyte de fantastiske fjellformasjonene. Klikk gjennom dette galleriet og la deg overraske av de mest utrolige fjellene i verden!


Hvilken hekk skal jeg velge? Og hvordan plante hekk?

Er du på utkikk etter hekk? Vi har snakket med hageeksperten som forteller alt du må vite og huske på når du skal kjøpe og plante hekk.


De 10 mest populære katteraser i verden: den oppdaterte rangeringen

Cat Fanciers' Association, Inc (CFA) er en forening som ble grunnlagt i 1906 og er verdens største katteregister for rasekatter.Cat Fanciers' Association arrangerer også katteutstillinger og utstillinger: rett og slett skjønnhetskonkurranser der du kan beundre vakre katter fra hele verden.Videre publiserer CFA hvert år, basert på sine registreringer, en rangering av de 10 mest populære rasene i verden: her er den siste oppdateringen, publisert i 2023.


Hvorfor er kondom så upopulært?

Mitt inntrykk er at mange rett og slett ikke er så redd for bli smittet.


Solkrem og hudkreft: Seks viktige tips for trygg soling og valg av solbeskyttelse

Beskyttelse mot solen er essensielt, slik tar du de riktige valgene.


Topp måltid kit selskaper å se på Inneholder amerikanske aksjer.

Måltidssett er esker med forhåndsmålte ingredienser for å fullføre fulle oppskrifter som blir sendt hjem til deg sammen med oppskrifter og tips. Derfra lager du noen av de enkleste middagene uten å måtte gå til matbutikken. Uansett hvilken type diett du følger, tilbyr måltidsleveringstjenester varierte alternativer, måltidssett kan komme så ofte du vil. Måltidssettselskapene på denne listen har et stort antall brukere. Denne listens ytelse...


Tegn på slanger rundt huset

Slanger, med sin unnvikende og fascinerende natur, klarer ofte å gjemme seg smart i de mest skjulte hjørnene og områdene i hjemmene våre, men etterlater spor som avslører deres tilstedeværelse. Fra de karakteristiske ekskrementene som ligger igjen på overflaten av gulv og møbler, til spor av slim på vegger, fra restene av byttedyrene deres til skinn som ligger igjen etter hårskifte, er det mange spor som kan signalisere tilstedeværelsen av slanger i eller i nærheten av hjemmet ditt. Gjør deg klar til å utforske det usynlige og oppdage detaljene som indikerer tilstedeværelsen av disse fascinerende, men også fryktinngytende reptilene i boområdet vårt. Vær forberedt på å se forbi utseendet når vi låser opp hemmelighetene som er skjult bak tegnene som indikerer tilstedeværelsen av slanger i hjemmet.


Matvarer som ser sunne ut, men som ikke er det

Ofte støter vi på produkter som ser sunne ut, men som skjuler skjulte ingredienser eller inneholder store mengder sukker, fett eller kunstige tilsetningsstoffer. I dette fotogalleriet tar vi deg med på en omvisning for å vise deg noen tilsynelatende sunne matvarer, men som ifølge Heart and Stroke Foundation of Canada, kan være helseskadelige hvis de inntas i for store mengder eller på feil måte. Er du klar til å finne ut hvilke matvarer du bør unngå eller spise med måte for å opprettholde en sunn livsstil? Forbered deg på å bli overrasket og på å revidere noen av dine oppfatninger om hva som er sunne matvarer.


Mygg stikker oss også på grunn av oss selv: feil som bør unngås

Selv om det er lett å klandre myggen utelukkende for stikkene den gir, oppmuntrer vi ofte selv til deres tilstedeværelse gjennom svært vanlige feil. I dette fotogalleriet utforsker vi viktige aspekter ved myggøkologi, stedene der myggen vokser og feilene vi gjør som oppmuntrer til spredning. Vi vil gi detaljerte forklaringer for å gi en mest mulig fullstendig oversikt over hvordan vi kan endre vaner og atferd, og hva vi kan gjøre for å minimere kontakten med mygg og bevare velværen vår.


Rester av forhistorisk menneskeskjelett funnet: kan være så gammelt som 3000 år gammelt

På Cariadeghe-platået i Serle, i Brescia-området i Italia, har speleologer gjort et uvurderlig funn: et perfekt bevart gammelt skjelett av en kvinne som levde i jernalderen, mellom 10. og 6. f.Kr.Kvinnen, kalt Masha, ble funnet i en hule på 12 meters dyp, i et stort hulrom som trolig ble brukt som overvintringssted for dyr. Sammen med kvinnen ble det også funnet rester av en bjørn som hadde vært utdødd i 30 000 år.Cariadeghe-platået var allerede i overskriftene for noen måneder siden, da ulike grupper av speleologer var i ferd med å gjennomføre ekspedisjoner for å lete etter vann i områdets kompleks av uutforskede underjordiske huler, og også en måte å utnytte dette vannet på, noe som ville løse flere av regionens vannproblemer.


Morsomme katter som får deg til å smile

Hvis du elsker katter og er på jakt etter en dose katteglede, har du kommet til rett sted. Dette fotogalleriet er dedikert til de fantastiske pelskledde skapningene som befolker hjemmene våre og gir oss øyeblikk av ren glede. Med alt fra morsomme grimaser til morsomme positurer er disse 14 kattene klare til å fange oppmerksomheten din og få deg til å smile. Vi har plukket ut de morsomste og mest finurlige øyeblikkene for å gjøre dagen din litt mer katteaktig og bekymringsløs. Uansett om du er katteelsker eller bare er ute etter en pause fra hverdagens stress, vil dette fotogalleriet få deg til å føle deg vel og sette pris på den komiske og sjarmerende siden ved disse ekstraordinære dyrene. Du vil oppdage en rekke ulike raser og personligheter, men alle har én ting til felles: evnen til å få deg til å smile. Gjør deg klar til å fordype deg i en verden av ren kattemoro!