Nyheter

Trending:


Apple lanserer AR-briller

Tek-giganten Apple har presentert et nytt produkt: Briller som blander virkelighet og virtuell virkelighet.


Hva er det eneste dyret som kan overleve i verdensrommet?

En av de mest fascinerende kurisoitetene knyttet til dyr dreier, seg om følgende spørsmål: Finnes det arter som kan overleve i verdensrommet? Det ser ut til at spørsmålet kan besvares bekreftende. Denne arten finnes, og det er tardigrader (også kalt bjørnedyr på norsk). De er helt spesielle dyr i sitt slag, med så unike egenskaper at de, i hvert fall så langt vi vet, er de eneste artene som kan overleve de ekstreme forholdene i verdensrommet. Bjørnedyrene er nemlig svært hardføre og tåler svært tøffe miljøer med ekstreme temperaturer.


De kongelige: Hvem hadde den vakreste brudekjolen?

Alle ønsker seg et perfekt bryllup, og en vakker brudekjole er viktig for å kunne oppfylle denne drømmen - men den kan være vanskelig å finne! Disse kongelige brudene har på en eller annen måte klart å få alt de ønsket seg, både en eventyrlig dag og en nydelig kjole. Her er de vakreste kongelige brudekjolene til bl.a. Kate Middleton og prinsesse Victoria av Sverige.


Ti av verdens største hunderaser

Det finnes mange hunderaser i verden, hver med sine egne egenskaper som gjør dem unike. Blant egenskapene som kan påvirke valget av hund er også størrelsen, som noen ganger kan være helt enorm!Mange mennesker elsker store hunder, men på grunn av størrelsen krever de spesiell omsorg og oppmerksomhet, og de krever åpenbart mye plass for å holde seg i form.Selv om hunder kan være svært høye, betyr ikke det at de nødvendigvis må være massive: Noen raser er høye, slanke og langlemmede, mens andre nødvendigvis er robuste og mer imponerende. Her er 10 av verdens største hunderaser.


DAGENS RETT: Lag kamskjellene i woken - det blir veldig godt

Kamskjell er en var råvare som skal behandles med den største forsiktighet, så stekingen må overvåkes nøye. Derfor er en wok faktisk ideell. Svært høy varme tilsier veldig kort steketid.


Dette kan du lære av introverte

Innadvendte (introverte) personer, blir ofte fortalt at de trenger å være mer utadvendte (ekstroverte), at deres naturlige måte å være på ikke bidrar til et vellykket eller tilfredsstillende liv - bare se på alle de utallige guidene som prøver å "hjelpe". Men der fremstår det å være introvert som et problem som må løses, noe som noen ganger kan være altfor overbevisende i en verden som ser ut til å belønne det å hevde seg fremfor å finne verdier i mer stille refleksjon. Den virkelige forskjellen mellom ekstroverte og introverte knytter seg mest til hvordan de lader seg opp batteriene. De som finner ny energi ved å være alene, har faktisk mange virkelig verdifulle trekk som fungerer godt i parforhold, arbeid og den generelle kvaliteten i livet, men som blir for lite verdsatt. Klikk gjennom for å se hva ekstroverte kan lære av introverte.


Fem raske ideer til middag

Å tilberede en rask middag til familien eller gjestene dine kan virke som en krevende oppgave, men i enkelheten til noen oppskrifter finner vi de beste løsningene. Lite tid til å forberede seg, lite lyst til å begynne å lage mat på grunn av sommervarmen, men vi ønsker ikke å gi avkall på smak og gjøre et godt inntrykk på gjestene våre. I dette galleriet har vi samlet fem enkle og appetittvekkende middagsoppskrifter med ingredienser som er lette å finne, og som vil hjelpe deg på sommerkveldene.


Hva er omsorgssvikt?

Barn har rett til en oppvekst med trygge rammer, men ikke alle voksne klarer å gi den omsorgen, tryggheten og sikkerheten barn trenger hjemme. Her lærer du om hva omsorgssvikt er og hvordan du kan hjelpe.


Topp måltid kit selskaper å se på Inneholder amerikanske aksjer.

Måltidssett er esker med forhåndsmålte ingredienser for å fullføre fulle oppskrifter som blir sendt hjem til deg sammen med oppskrifter og tips. Derfra lager du noen av de enkleste middagene uten å måtte gå til matbutikken. Uansett hvilken type diett du følger, tilbyr måltidsleveringstjenester varierte alternativer, måltidssett kan komme så ofte du vil. Måltidssettselskapene på denne listen har et stort antall brukere. Denne listens ytelse...


Grunner til at folk ikke liker deg (noen er din skyld)

Har du noen gang spurt deg selv hvorfor folk ikke liker deg? Eller har du noen gang hatt følelsen av at alle hater deg? Selv om dette sjelden stemmer med virkeligheten, kan det noen ganger føles slik. Selvfølgelig vil ikke alle like deg, akkurat som du ikke vil like alle andre. Vi er mennesker, vi har våre ulikheter, uforenligheter og selvfølgelig fordommer. De konkrete grunnene til at folk ikke liker deg kan variere, men selv om du kanskje ikke ønsker å endre grunnene som ikke er din feil, kan det være lurt å gjøre noe med de som er det. Klar for litt (potensielt vanskelig) selvanalyse? Klikk videre.


Horoskopsmote, de beste antrekkene til hvert stjernetegn

Hvert stjernetegn har sine unike egenskaper. Kvinner i krepsens tegn er mer romantiske, Væren er utadvendt og så videre. Disse egenskapene kan også relateres til klesstilen, og hva som passer til den enkelte. Sjekk ut dette galleriet for å finne ut hvilken stil som passer deg best ut ifra stjernetegnet ditt!


Hvilken hekk skal jeg velge? Og hvordan plante hekk?

Er du på utkikk etter hekk? Vi har snakket med hageeksperten som forteller alt du må vite og huske på når du skal kjøpe og plante hekk.


Ny Barbie-kolleksjon før filmpremiere

Leketøysgiganten Mattel lanserer en ny Barbie-kolleksjon før spillefilmen om verdens mest berømte dukke har premiere i sommer.


Hvordan spare penger i huset om sommeren

Sommeren er her, og det er på tide å spare litt penger. Nettopp, glem de store utgiftene, nå er det sesongen for å spare, om det er til et studie, ny bil eller boliglånsbetaling. Hvis du har varme somre, kan det være lett å bare slå på klimaanlegget og la det stå på hele dagen. Imidlertid kan det bli ganske kostbart å holde seg avkjølt om sommeren. Når det er sagt, det er mange måter å spare penger på om sommeren. Det kan kanskje høres kjedelig ut for noen, men å spare penger om sommeren kan faktisk være ganske morsomt. En stor del av sparing kommer med å administrere budsjettet. Start med å lage et sommerbudsjett hvor du kan organisere besparelsene dine, for sesongen der vi pleier å bruke mest. Sparing om sommeren kan hjelpe deg med å sette en ny standard for å administrere penger. Hvis du er uheldig å havner i en økonomisk krise, har du kanskje allerede erfaring med å få pengene tilbake. Nå for tiden kan vi nyte vifter og klimaanlegg, men tilbake i 1960 hadde bare 12% av amerikanske boliger klimaanlegg. Moderne familier kan oppnå halvparten av sine besparelser på klimaanlegg, men det er absolutt andre mer økonomiske måter å holde seg avkjølt på. Med alt dette i tankene, klikk gjennom for den ultimate veiledningen for å spare penger i sommermånedene. Med alt fra nedkjølende iskalde drinker til økonomiske fordelere med sommerfestivaler, vil denne listen med pengebesparende ideer gi deg mange ideer. Tross alt trenger ikke det å spare penger om sommeren å være et ork. Les mer om det ukjente potensialet i å holde lommene fylt gjennom den varmeste sesongen.


De søteste hunderasene, rangert

Hunder er bedårende, og det virker helt umulig å velge en favoritt når det gjelder hvem som er søtest. Likevel har Town & Country forsøkt, og laget en endelig rangering av de 25 søteste hunderasene. Klikk deg gjennom galleriet for å se alt fra fluffy valper til stilige hunder med tilbehør. Bare ikke adopter alle samtidig!


«Barbie»-filmen skapte verdensmangel på rosa maling

Produksjonsdesigneren sier at verden gikk tom for rosa maling da de lagde filmsettet til den kommende «Barbie»-filmen.


DAGENS RETT: Det kan bli dette om de yngste står for middagen i dag

Pølser fra grillen kan serveres med annet enn brød eller lompe. Denne kombinasjonen er alltid populær blant barn i alle aldre.


Hvorfor er kondom så upopulært?

Mitt inntrykk er at mange rett og slett ikke er så redd for bli smittet.


Oppdag verdens mest fargerike korallrev

Denne sommeren er du kanskje på jakt etter et sted der du kan få masse sol, flotte avslappende strender, og, viktigst av alt, et vakkert hav å svømme i! Men med så mange steder rundt om i verden, hvordan er det mulig å vite hvor man skal dra? Vel, hva med å velge et sted som også har noen av de mest fantastiske korallrevene i verden? Klikk deg gjennom dette galleriet for å finne noen av de mest imponerende korallrevene som finnes på planeten.


Digital sårbarhet som rammer de aller mest sårbare

Det er helt hjerteskjærende at en teknisk feil kan ha fått store konsekvenser for sårbare barns liv.


Fordelene med basilikum som du kanskje ikke visste om

I denne oversikten utforsker vi de ekstraordinære egenskapene til basilikum, en aromatisk plante som ikke bare kan brukes på kjøkkenet. Basilikum tilfører nemlig ikke bare et friskt pust til rettene våre, men har også en rekke helse- og velværefordeler. Oppdag hvordan basilikum kan forbedre fordøyelsen, fremme beinhelse, lindre stress, styrke immunforsvaret og mye mer. Gjør deg klar til å oppdage de ekstraordinære egenskapene til denne allsidige planten og hvorfor basilikum fortjener en spesiell plass i hverdagen din.


Fengsler rundt om i verden: Hvilke land har flest innsatte?

Fengsling er en realitet i mange land rundt om i verden, og antallet fanger kan variere sterkt fra land til land: men hvor mange fanger er det i de ulike landene? I denne artikkelen vil vi, ved hjelp av data fra statista.com, fokusere på de åtte landene med de største fengselspopulasjonene i verden, og tilby en omfattende og detaljert oversikt der dataene på antall fanger i hvert av disse landene frem til desember 2022 vises. Takket være dette fotogalleriet vil du bedre kunne forstå situasjonen globalt og trekke dine egne konklusjoner om et svært relevant tema, med tanke på at dette er data og tall i stadig endring.


Maiskaker trekkes fra markedet etter funn av insektmiddel i maisparti

Det er gjort funn av insektmiddelet klorpyrifos i et parti mais som er ingrediens i Friggs maiskaker chiafrø og havsalt. Maiskakene trekkes fra markedet.


Fra Naomi Campbell til Claudia Schiffer, hvem var 1990-tallets supermodeller.

De ble fotografert av datidens største fotografer, de gikk på verdens catwalker for de største motedesignerne. De er 1990-tallets supermodeller, som fikk millioner av mennesker til å drømme, ikke bare på grunn av deres glamour, men også på grunn av deres personligheter og privatliv. Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Kate Moss... er bare noen av navnene på disse berømte super top model som markerte en epoke. La oss finne ut hvilke som var de mest kjente.


Historiske personer med noen veldig rare vaner

La oss være ærlige: De fleste av oss har en del merkelige vaner. Men så er det noen vaner som er så rare at ingen forventer dem, spesielt når det involverer visse kjente personligheter i historien. Fra oppdagelsesreisende til diktatorer, komponister til kongelige, har alle disse minst én ting til felles, og det er noen veldig merkelige vane(r). Faktisk burde de til og med være berømte for disse rare vanene! Nysgjerrig? Klikk videre for å lese om uventede vaner hos kjente historiske personer.


Beste kaffe- og koffeinholdige drikkevareaksjer å investere i Inneholder amerikanske aksjer.

Kaffeindustrien leverer koffein til amerikanere og mennesker over hele verden for å hjelpe dem med å komme seg gjennom sine travle dager. Forbruket, produksjonen og prisen på kaffe har økt jevnt det siste tiåret. Denne trenden med vekst er slotted å fortsette godt forbi det neste tiåret. Selskaper på denne listen er sterkeste (mest koffeinholdige) kaffemerker i verden . Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


Florence Pugh er Valentinos nye skjønnhetsdiva - se bildene

Skuespilleren Florence Pugh er Valentinos nye ansikt utad. Florence Pughs eksepsjonelle unikhet er en integrert del av hennes talent og sjarm. Florence er kjent for sine fargerike, kreative, uttrykksfulle, selvsikre og inkluderende talenter. Hun er autentisk og tro mot seg selv, men har også en forvandlingsevne som gjør at hun kan vise en mangefasettert personlighet. Hennes måte å være på ligger tett opp til Valentino Beautys merkevarefilosofi, noe som gjør henne til en perfekt ambassadør. Verdiene Florence deler med Valentino, og hennes optimistiske, ukuelige stil representerer merket på en perfekt måte. Florence har offentlig bekreftet sin feminisme, tatt avstand fra kroppspress og delt sin visjon om respekt for mangfold - ikke bare for kvinner, men for alle mennesker.


Kronisk betennelse, noen av de verste matvarene som kan forårsake det

Kronisk betennelse kan skyldes mange faktorer, blant annet en stillesittende livsstil, stress og noen ganger et ubalansert kosthold.I disse tilfellene kan visse matvarer være spesielt skadelige for organismen. Spesielt hvis de inntas i store mengder og over lengre tid, kan disse matvarene forårsake betennelser som påvirker helsen på lang sikt.I dette fotogalleriet kan du se noen av de verste matvarene som kan forårsake kronisk betennelse, og finne ut hvorfor de bør unngås for å holde kroppen frisk.


Noen tenker at norske kvinner og menn er helt likestilt. Virkeligheten er en annen

Norge sees som en ledestjerne innen likestilling, og vi liker å klappe oss selv på skulderen for nettopp dette. Realiteten at vi har et godt stykke igjen før vi oppnår reell likestilling her til lands.


Den ideelle lønnen for å være lykkelig? Vitenskapen avslører det

Lykke er et mål vi alle ønsker å oppnå i livet, men det er ett spørsmål vi ofte stiller oss selv: hvilken lønn vil virkelig gjøre oss lykkelige?I dette fotogalleriet utforsker vi vitenskapelig forskning som har forsøkt å besvare dette spennende, men komplekse spørsmålet. Vi vil finne ut hvordan vitenskapen har undersøkt sammenhengen mellom lønn og lykke.Gjør deg klar til å oppdage hvilke inntektsnivåer som er forbundet med større velvære og forstå hvordan penger kan påvirke vår lykke.


Tegn på slanger rundt huset

Slanger, med sin unnvikende og fascinerende natur, klarer ofte å gjemme seg smart i de mest skjulte hjørnene og områdene i hjemmene våre, men etterlater spor som avslører deres tilstedeværelse. Fra de karakteristiske ekskrementene som ligger igjen på overflaten av gulv og møbler, til spor av slim på vegger, fra restene av byttedyrene deres til skinn som ligger igjen etter hårskifte, er det mange spor som kan signalisere tilstedeværelsen av slanger i eller i nærheten av hjemmet ditt. Gjør deg klar til å utforske det usynlige og oppdage detaljene som indikerer tilstedeværelsen av disse fascinerende, men også fryktinngytende reptilene i boområdet vårt. Vær forberedt på å se forbi utseendet når vi låser opp hemmelighetene som er skjult bak tegnene som indikerer tilstedeværelsen av slanger i hjemmet.


Turskjørt til dame: Årets trendplagg til fjellturene

Utforsk naturen med stil og komfort i et turskjørt for damer. Velg blant populære skjørt som Lomsheim fra Stormberg eller Concord fra Amundsen.


Advarer om grillkjøttet hos Rema 1000, Kiwi og Extra: – Vi er utrolig lettlurte

Kjendiskokk Eirik Lillebø advarer mot triksene som gjør at du betaler kjøttpris for vann.


Farer i hjemmet for katten: Slik unngår du å sette kattens liv i fare

Hjemmet kan være et potensielt farlig sted for katten din, noe du må være klar over.Denne oversikten viser noen av de potensielle farene som kan true kattens sikkerhet og helse; finn ut hva du bør unngå og hvilke forholdsregler du bør ta for å sikre et trygt miljø for din kjære katt.Å bli mer bevisst på hva som er farlig i hjemmet ditt og hvordan du kan beskytte katten din mot potensielle farer, er avgjørende for å bevare kattens helse: Det kan utgjøre hele forskjellen i kattens liv!


Solkrem og hudkreft: Seks viktige tips for trygg soling og valg av solbeskyttelse

Beskyttelse mot solen er essensielt, slik tar du de riktige valgene.


Er hunden din smart? Det kan denne rangeringen over intelligente hunderaser fortelle deg

Hunderaser er oppdelt i alle typer kategorier for å hjelpe eiere å avgjøre hvilke rase som passer best for dem. En av disse kategoriene er intelligens, noe som kan være nyttig når du leter etter en arbeidshund, eller av andre årsaker. Nettstedet Dog Breeds List rangerer raser ut i fra dyrenes evne til å forstå og adlyde på første kommando. For eksempel trenger de som er blant topp 10 færre enn fem gjentakelser og adlyder på første kommando 95% av tiden. Klikk gjennom galleriet og finn ut hvordan din beste venn gjør det på rangeringslisten.


Klippe hunder og katter om sommeren? Kanskje ikke alle vet dette, men det ville være bedre å ikke gjøre det.

Endelig er sommeren her, og vi begynner å kjenne den første varmen. Den stekende solen kommer med sin voldsomhet, og det er ikke bare mennesker som kjenner varmen, men også kjæledyr, og kanskje hunder og katter mest av alle. Mange kjæledyreiere tror at de gjør kjæledyrene sine en tjeneste når de klipper pelsen, men dette er faktisk noe som av en rekke spesifikke grunner ikke bør gjøres, eller rettere sagt, bare bør gjøres under spesielle omstendigheter. Hunder og katter regulerer nemlig ikke temperaturen på samme måte som oss, og pelsen tjener nettopp til å regulere temperaturen i kroppen.


Hekksaks: Testene sier disse hekktrimmerne er best

Med en god hekksaks eller hekktrimmer blir det å klippe og beskjære hekken din mye enklere. Vi har samlet variantene som er best i test.


Proteinrik frokost: fem ideer du kan prøve

Proteinfrokost blir stadig mer populært, og ikke bare blant idrettsutøvere. Proteiner (og essensielle fettsyrer) er uunnværlige for den menneskelige organismen.En av de vanligste fordelene med en proteinfrokost er det enkle faktum at fett og proteiner har et høyt mettende potensial, noe som betyr at de undertrykker sulten over lengre tid. I praksis betyr dette at ved å spise en proteinrik frokost er det mer sannsynlig at vi unngår morgensnacks og motstår sult frem til lunsj.Er du nysgjerrig på eksempler på sunne proteinfrokoster du kan tilberede hjemme? Her er noen ideer du kan prøve:


Ti viktige grunner til å spise mandler hver dag

Mandler inneholder mange næringsstoffer og er blant de mest populære nøttene i verden. De har sin opprinnelse i Sentral-Asia og er nå utbredt over hele verden, og de har mange fordeler for kroppen vår. Mandler er et godt og sunt mellommåltid fullt av næringsstoffer. I tillegg kan du erstatte en del av det vanlige melet med mandelmel når du tilbereder ulike bakte desserter - dette vil gjøre dessertene sunnere, men også mykere.Mandler er rike på vitamin B1, B2 og vitamin E. I tillegg til vitaminer er det ingen mangel på mineraler som mangan, magnesium, kalsium, kobber, fosfor og sink.La oss sammen finne ut ti grunner til hvorfor du bør spise mandler hver dag.


Tegn på at du har dårlige holdninger (og hva du kan gjøre med det)

Selvfølgelig, vi har alle våre særegenheter, og vi har definitivt gode og dårlige dager. Men holdningen vår i livet – mot oss selv, andre mennesker og verden generelt – spiller også en stor rolle i hvordan vi føler oss og hvordan andre oppfatter oss. Noen ganger kan vi til og med ha et holdningsproblem uten engang å være klar over det.I dette galleriet kan du lese mer tegnene som kan tyde på at du har en dårlig holdning, samt stegene du kan ta for å fikse problemet. Klikk videre for mer.


Matlaging på en trygg måte: Slik unngår du de vanligste risikoene

Kjøkkenet er et sted der det lurer ulike farer som kan sette sikkerheten vår på spill.Alt fra matforgiftning og ulykkesskader til brann og brannskader - kjøkkenet kan være et potensielt farlig miljø hvis man ikke tar de riktige forholdsreglene.I dette fotogalleriet ser vi nærmere på de vanligste farene på kjøkkenet og gir praktiske råd om hvordan du kan unngå dem. Ved å kjenne til disse farene og iverksette forebyggende tiltak kan vi nyte matlagingen trygt og uten bekymringer.


Frankrikes berømte klosterøy feirer 1000-årsjubileum

Ved høyvann ser Mont-Saint-Michel ut til å stige rett opp av havet ved kysten av Normandie. I år er det 1000 år siden klosterets grunnsteinen ble lagt ned.


Hud som ikke brunes i sola, hvordan stimulere melanin

Når vi snakker om soling, er det uunngåelig at vi først og fremst snakker om melanin, et pigment som produseres av visse celler i menneskekroppen, hovedsakelig i overhuden, som også har en fotobeskyttende funksjon. Melanin beskytter mot de negative effektene av solstrålene og beskytter huden mot konsekvensene av oksidativt stress. Å vite hvordan man stimulerer melanin betyr å kunne forberede huden din på sommeren og soling. En av de viktigste måtene å stimulere melaninproduksjonen på, er å stole på visse matvarer, som inneholder næringsstoffer som bidrar til å stimulere den. Men det er ikke alt.


Energidrikk kan ikke sammenlignes med sjokolademelk

Drikker du åtte liter sjokolademelk får du i deg om lag like mye koffein som i én boks energidrikk.


I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.

I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: ...


Mystiske og fascinerende steder å utforske

På denne utrolige reisen tar vi deg med til en rekke ekstraordinære destinasjoner som er gjennomsyret av gåtefullhet og sjarm. Fra eldgamle arkeologiske steder til noen av de mest avsidesliggende og særegne stedene på jorden - disse seks mystiske stedene vil trollbinde deg og gi deg lyst til å utforske hver eneste bortgjemte krok. Gjennom stemningsfulle fotografier tar vi deg med på et tidløst eventyr der fortiden flettes sammen med nåtiden og det mystiske blandes med det fascinerende. Gjør deg klar til å fordype deg i den gåtefulle skjønnheten til disse stedene og la deg fengsle av deres mystiske og unike atmosfære.


Stueplanter som ikke trenger lys

Stueplanter er effektive luftrensere og gir hjemmet en avslappende og koselig atmosfære. Mange potteplanter trenger imidlertid mye lys, så det kan være et problem å ha dem i huset.Heldigvis finnes det noen planter som trives uten mye lys. Disse plantene er en fin måte å forbedre hjemmets utseende på, samtidig som de renser luften og gir deg litt grønt i hverdagen, selv når det er lite lys.Her er 10 eksempler på stueplanter som ikke trenger lys.


PowerToys: Microsoft legger til genial Mac-funksjon i Windows

I lang tid har Windows-brukere etterspurt alternativet som er standard på Mac. Og nå er det endelig her: Du kan se filer i Windows uten å åpne dem.


30 fototips for nybegynnere

Hvis du liker fotografering, men er fortsatt nybegynner, kan mengden informasjon du må håndtere virke overveldende. Men ikke bekymre deg - her er noen nyttige tips for amatørfotografer!